feature

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn nog altijd de beste oplossing om de stijgende elektriciteitsprijzen tegen te gaan.
U geniet alleen nog van meer comfort in huis.
LEES VERDER

feature

ISOLATIE

Een groot deel van de warmte in huis gaat verloren via het dak en de muren. Onze isolatietechnieken garanderen een snelle en efficiënte oplossing.
LEES VERDER

feature

DAKWERKEN

Bent u van plan uw dak te laten renoveren? Insaver biedt u altijd de oplossing op maat van uw wensen en van uw budget.
LEES VERDER

feature

BATTERIJEN

Met een thuisbatterij sla je zonnestroom op voor later gebruik. Zo heb je controle over je eigen energie en bespaar je erop.
LEES VERDER

aobut img

Over ons

Insaver is als bedrijf gegroeid vanuit een oprechte interesse om de energie-efficiëntie van particuliere woningen te verbeteren. Dit doen we door de installatie van groene energie (zonnepanelen) en het reduceren van uw energieverbruik (isolatie). Samen met onze vaste partners werken we zo dagelijks aan de verbetering van de ecologische voetafdruk van Vlaamse gezinnen en bedrijven.

ESF investeert in jouw toekomst

Het ESF-Vlaanderen valt onder de bevoegdheid van de Vlaams ministers van werk en sociale economie en ontvangt kapitaal van de Europese Unie en de Vlaamse overheid. ESF verdeelt deze middelen – in de vorm van subsidies – onder organisaties die de Vlaamse arbeidsmarkt stimuleren.
LEES VERDER

ESE LOGO

Onze realisaties

ZONNEPANELEN   –   ISOLATIE   –   DAKWERKEN   –   BATTERIJ
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 
Realization
 

Ik wil je bij deze uitdrukkelijk bedanken voor je professionele en eerlijke aanpak. Geen overdrijven bij de terugverdientijd, eerlijke cijfers en een duidelijke uitleg waarom. Een groot verschil in vergelijking met andere firma’s.

Familie Peeters AVERBODE

We wensen mee te geven dat we aangenaam verrast zijn door jullie werknemers. Deze jongens werkten heel proper, snel, efficiënt en ruimden alles netjes op na de werken. Ze waren ook heel beleefd en respectvol. Voor ze begonnen stelden ze ook gericht vragen en wisten waar we voor stonden.

Familie D. AVERBODE

Insaver lost alle verwachtingen in! Na info-aanvraag bij Insaver over een moeilijke dakisolatie (licht aflopend dak met een ontoegankelijke ruimte tussen dak en plafonds) is hun adviseur verschillende keren aan huis geweest. Zeer vriendelijke en uitgebreide uitleg gekregen…

Familie Rutten ZUTENDAAL

Vorige vrijdag hebben jullie werklieden onze zolder komen isoleren.
Een dikke proficiat aan die twee mannen. Vriendelijk,nette afwerking en netjes opgekuist. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Dikke pluim

Familie Baert ZEEBRUGGE

Bij deze wil ik U, de elektricien en zeker de mensen die in weer en wind de panelen gelegd hebben nog eens bedanken voor het mooie werk dat geleverd werd. Zeer professioneel. Chapeau.

Familie Vande Weyer SINT-PIETERS-LEEUW

Vandaag werd door uw firma bij mij dakisolatie geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de werken en wil jullie vooral feliciteren met uw personeel. De jongens waren zeer beleefd en vriendelijk en kwamen voor alles toestemming vragen.

Familie Delvaux ZEEBRUGGE

Onze partners