Isolatie

Is je woning nog niet (goed) geïsoleerd? Insaver helpt je graag, een degelijke isolatie heeft namelijk een positieve invloed op zowel de huiselijke warmte als je portefeuille. U kan bij ons terecht voor dakisolatie en spouwmuurisolatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Isolatie

Dakisolatie

Maar liefst 30 % van de warmte in huis gaat verloren via het dak. Zonde, toch? Dankzij dakisolatie houdt u deze warmte op een efficiënte manier in de woning. We isoleren zowel daken als zoldervloeren. Voor elke woning bieden wij de beste oplossing aan.

LEES MEER

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een snelle en efficiënte oplossing om uw huis te isoleren. Een spouwmuur is een muur waarbij er een ruimte is tussen de binnenmuur en de buitenmuur. Door deze ruimte op te vullen met isolatie, glipt de warmte niet zomaar door uw muren naar buiten.

LEES MEER

Isolatie

Gevelisolatie

Kan uw huis naast isolatie ook wel een nieuwe look gebruiken? Dan is gevelisolatie de oplossing. We plaatsen isolatiepanelen tegen de gevels en lijmen daar steenstrips op. Uw woning ziet er op enkele weken tijd volledig nieuw uit en voldoet aan de huidige isolatienormen.

LEES MEER

Isolatie

Voordelen van isolatie

  • Bespaar op energie kosten
  • Geniet van meer comfort in huis
  • Profiteer van premies nu het nog kan
  • Verhoog de waarde van jouw woning
  • Verklein jouw ecologische voetafdruk
  • De Energieprestatieregelgeving (EPB) verplicht je
Isolatie

Uw isolatie in 6 stappen

Wenst u uw huis laten isoleren? Bekijk onze 6 stappen voor isolatie. U kan altijd een afspraak maken met onze specialisten voor advies op maat. Wij komen ter plaatse uw wensen en de mogelijke oplossingen komt bespreken. Ontdek met onze stappenplan hoe wij te werk gaan.

Op zoek naar een isolatie-expert?

Contacteer ons voor renovatieadvies op maat. Wij informeren u graag over onze producten en alle voordelen en mogelijkheden van het isoleren.

CONTACTEER ONS

Ik wil je bij deze uitdrukkelijk bedanken voor je professionele en eerlijke aanpak. Geen overdrijven bij de terugverdientijd, eerlijke cijfers en een duidelijke uitleg waarom. Een groot verschil in vergelijking met andere firma’s.

Familie Peeters AVERBODE

We wensen mee te geven dat we aangenaam verrast zijn door jullie werknemers. Deze jongens werkten heel proper, snel, efficiënt en ruimden alles netjes op na de werken. Ze waren ook heel beleefd en respectvol. Voor ze begonnen stelden ze ook gericht vragen en wisten waar we voor stonden.

Familie D. AVERBODE

Insaver lost alle verwachtingen in! Na info-aanvraag bij Insaver over een moeilijke dakisolatie (licht aflopend dak met een ontoegankelijke ruimte tussen dak en plafonds) is hun adviseur verschillende keren aan huis geweest. Zeer vriendelijke en uitgebreide uitleg gekregen…

Familie Rutten ZUTENDAAL

Vorige vrijdag hebben jullie werklieden onze zolder komen isoleren.
Een dikke proficiat aan die twee mannen. Vriendelijk,nette afwerking en netjes opgekuist. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Dikke pluim

Familie Baert ZEEBRUGGE

Bij deze wil ik U, de elektricien en zeker de mensen die in weer en wind de panelen gelegd hebben nog eens bedanken voor het mooie werk dat geleverd werd. Zeer professioneel. Chapeau.

Familie Vande Weyer SINT-PIETERS-LEEUW

Vandaag werd door uw firma bij mij dakisolatie geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de werken en wil jullie vooral feliciteren met uw personeel. De jongens waren zeer beleefd en vriendelijk en kwamen voor alles toestemming vragen.

Familie Delvaux ZEEBRUGGE