DAKWERKEN

Bent u van plan uw dak te laten renoveren? Insaver biedt u de oplossing op maat van uw wensen en budget. Onze ervaren adviseur komt eerst bij u langs om de situatie met u samen te bekijken en met u te bespreken wat uw wensen zijn.
MAAK EEN AFSPRAAK

U kan bij Insaver terecht voor:

  • Isoleren van platte daken.
  • Renoveren van platte daken.
  • Isoleren van hellende daken.
  • Renoveren van hellende daken met dakpannen.
  • Aanpassen & renoveren van dakgoten met kunststof of hardhout.

Insaver helpt u tevens bij alle aanvragen van premies waar u van kunt genieten.

Zeer goed op voorhand bekijken:

  • De staat van het hout bij het dakgebinte. Zijn er sporen van houtworm, houtrot, …?
  • De stevigheid van bestaande dakconstructie: draagcapaciteit? Wat is de dakhelling? Wat is de huidige dakbedekking?
  • Onderdak aanwezig?
  • Isolatie aanwezig?
  • Zijn er (stedenbouwkundige) voorschriften die van toepassing zijn voor uw woning?

U wilt uw dak renoveren?

Contacteer ons voor renovatieadvies op maat. Wij informeren u graag over onze producten en alle voordelen en mogelijkheden.

CONTACTEER ONS

Ik wil je bij deze uitdrukkelijk bedanken voor je professionele en eerlijke aanpak. Geen overdrijven bij de terugverdientijd, eerlijke cijfers en een duidelijke uitleg waarom. Een groot verschil in vergelijking met andere firma’s.

Familie Peeters AVERBODE

We wensen mee te geven dat we aangenaam verrast zijn door jullie werknemers. Deze jongens werkten heel proper, snel, efficiënt en ruimden alles netjes op na de werken. Ze waren ook heel beleefd en respectvol. Voor ze begonnen stelden ze ook gericht vragen en wisten waar we voor stonden.

Familie D. AVERBODE

Insaver lost alle verwachtingen in! Na info-aanvraag bij Insaver over een moeilijke dakisolatie (licht aflopend dak met een ontoegankelijke ruimte tussen dak en plafonds) is hun adviseur verschillende keren aan huis geweest. Zeer vriendelijke en uitgebreide uitleg gekregen…

Familie Rutten ZUTENDAAL

Vorige vrijdag hebben jullie werklieden onze zolder komen isoleren.
Een dikke proficiat aan die twee mannen. Vriendelijk,nette afwerking en netjes opgekuist. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden. Dikke pluim

Familie Baert ZEEBRUGGE

Bij deze wil ik U, de elektricien en zeker de mensen die in weer en wind de panelen gelegd hebben nog eens bedanken voor het mooie werk dat geleverd werd. Zeer professioneel. Chapeau.

Familie Vande Weyer SINT-PIETERS-LEEUW

Vandaag werd door uw firma bij mij dakisolatie geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de werken en wil jullie vooral feliciteren met uw personeel. De jongens waren zeer beleefd en vriendelijk en kwamen voor alles toestemming vragen.

Familie Delvaux ZEEBRUGGE