Kwaliteit boven alles

Alleen het beste is goed genoeg.
We zijn gefocust op een continue verbetering van onze processen met als doel een hogere kwaliteit van onze service.

Bekijk hier onze certificaten en erkenningen.

Kwaliteit boven alles

Alleen het beste is goed genoeg.
We zijn gefocust op een continue verbetering van onze processen met als doel een hogere kwaliteit van onze service.

Bekijk hier onze certificaten en erkenningen.Certificaten en erkenningen

LBTV-VCA2 [Omgezet]-1bedac55

Als bedrijf streven we naar een veilige werkomgeving. Om dit te verwezenlijken zijn we VCA** gecertificeerd. VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een certificatieproces waarbij dienstverlenende bedrijven op basis van een complete audit, structureel en objectief worden getoetst op hun veiligheid, gezondheid en milieu beheersysteem.Rescert - Herkenningen

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest een het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. De beoogde technologieën omvatten de volgende kleinschalige/residentiële energiesystemen: verwarmingsketels op biomassa; fotovoltaïsche en thermische systemen op zonne-energie; ondiepe geothermische systemen; warmtepompen.

Trends 2022

20 jaar lang selecteert de redactie van Trends per provincie 250 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.
Insaver was in 2019 een van de Trends Gazellen en is dit jaar weer genomineerd voor de regio Limburg.

 

Confederatie Bouw - Herkenningen

Alle Belgische bouwbedrijven vertegenwoordigen, verdedigen en adviseren, ongeacht hun omvang en activiteiten. Dat is de missie van de Confederatie Bouw.

  

Ik renoveer - Herkenningen

Als je renoveert, doe het dan meteen goed en BENOveer met de B van Beter. Met hogere energetische ambities, goed gepland en goed geadviseerd. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt, je bespaart flink op je energierekening en je geniet van tal van BENOvatiepremies.

 

Scroll naar top