Isolatie | Vlaanderen & Brussel 

Is je woning nog niet (goed) geïsoleerd? Insaver helpt je graag! Een degelijke isolatie heeft namelijk een positieve invloed op zowel de huiselijke warmte als je portefeuille. U kan bij ons terecht voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Maak een afspraak met onze isolatie-expert. 

Isolatie | Vlaanderen & Brussel

Is je woning nog niet (goed) geïsoleerd? Insaver helpt je graag! Een degelijke isolatie heeft namelijk een positieve invloed op zowel de huiselijke warmte als je portefeuille. U kan bij ons terecht voor dakisolatie en spouwmuurisolatie.

Maak een afspraak met onze isolatie-expert. 

Dakisolatie

30% van het warmteverlies in gebouwen gaat via het dak waardoor dakisolatie een absolute must is. Een investering in dakisolatie verdient u zeer snel terug en verhoogt het wooncomfort sterk. We isoleren hellende daken en zoldervloeren. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte bieden we u de mogelijkheid te isoleren met minerale wol, harde platen,… We zullen hiervoor steeds zoeken naar de meest duurzame oplossing die het meest economisch en ecologisch is.

1. Zoldervloerisolatie

Zoldervloerisolatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden en wordt bepaald door de opbouw of ondergrond van de zoldervloer. Afhankelijk van welke ondergrond kan er met of zonder dampscherm gewerkt worden. Moet de zoldervloer of delen hiervan begaanbaar zijn of niet?

2. Hellende daken

Ook hellende daken kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden en dit wordt bepaald door de opbouw van het dak. Hellende daken zijn opgebouwd via een keper structuur of een spanten structuur. Waar zeker rekening mee moet gehouden worden is of er een onderdak aanwezig is. In welke toestand het hellend vlak zich bevindt is ook niet onbelangrijk, lekken en stevigheid. De materiaalkeuze is in de meeste gevallen bepaald door het soort dak en of er onderdak aanwezig is of niet.

Op zoek naar een isolatie-expert?

Voordelen van dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Scroll naar boven