Investeren in zonnepanelen én je budget onder controle houden?

Maak kennis met deze nieuwe formule*.

Investeren in zonnepanelen én je budget onder controle houden?

Maak kennis met deze nieuwe formule*.

Met een KBC lening op afbetaling tegen 1,5% interest*
verlaag je je energiekosten én hou je je budget onder controle

Zonnepanelen zijn dé manier om je energiefactuur blijvend te verlagen. Overweeg je om de aankoop ervan te financieren? Dan is een lening op afbetaling zeker het afwegen waard.

Woon je in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Nederlandstalig) en laat je door Insaver zonnepanelen installeren? Met een energielening van KBC kies je voor 1,5% interest. Voor de installatie en opvolging kun je gerust zijn: wij regelen alles voor jou van a tot z.

Investeer in zonnepanelen met zekerheid voor je budget.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026 256 A. Kredietbemiddelaar optredend als agent in nevenfunctie: INSAVER NV – naamloze vennootschap, EUROPARKLAAN 1008 , 3530 HOUTHALEN, 0848.444.746.

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 10500 euro met een looptijd van 60 maanden bij een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 1,5% betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 181,71 euro of in totaal 10902,25 euro. Tarief geldig van 01-01-2024 t.e.m. 31-03-2024 voor een lening op afbetaling voor de financiering van een complete zonnepaneleninstallatie, aangekocht door een particulier.

Een lening op afbetaling volgens jouw situatie

Een expert van Insaver komt bij je langs om te bekijken hoeveel zonnepanelen je het best laat installeren. Je krijgt vervolgens een glasheldere offerte. Ga je met dit voorstel akkoord? Dan regel je via Insaver je lening op afbetaling bij KBC.

Benieuwd naar je maandelijkse afbetaling?
Simuleer je lening bij KBC:

Bereken je rendement

Beantwoord enkele vragen over je dak en ontdek de prijs en het rendement van je zonnepanelen.

Waarom zou je kiezen voor een energielening met een rentevoet van 1,5%*?

  • Je bent meteen eigenaar van de zonnepanelen. 
  • Je kiest zelf of je de aankoop van je de zonnepanelen volledig of gedeeltelijk financiert met een lening op afbetaling.  
  • Je lening betaal je terug in minimaal 12 en maximaal 72 maanden. Je betaalt voor je lening een voordelige interest.  
  • Je maandelijkse afbetaling zal in de praktijk lager zijn. Je bespaart dankzij je zonnepanelen immers op je energiekosten. Met die besparing betaal je een deel van je lening terug.

Je weet dus op voorhand hoelang en hoeveel je precies betaalt voor je lening op afbetaling. Bovendien verhoog je de waarde van je woning en doe je een slimme investering.

Hoe vraag je je energielening aan?

Stap 1

Vraag het bezoek van een expert aan

Samen plannen we een afspraak zodat een energie adviseur
ter plaatse
uw wensen en de mogelijke oplossingen komt bespreken.

Stap 1

Stap 2

Sluit je groene lening af bij KBC

Ga je akkoord met de offerte? Dan vraag je via Insaver de energielening bij KBC aan voor het bedrag en de afbetalingstermijnen van jouw voorkeur.

Stap 2

Stap 3

Onderteken op de dag van de plaatsing het leveringsbewijs

Insaver spreekt met jou een datum af voor installatie.

Stap 3

Stap 4

Je installateur mailt dat bewijs door naar KBC

KBC doet de betaling rechtstreeks aan Insaver na keuring.

Stap 4

Stap 5

KBC stort het bedrag van de lening door naar je installateur

Jouw afbetaling begint te lopen een maand na de uitbetaling van je KBC-Energielening. De volgende afbetalingen gebeuren op dezelfde dag van de maand als de eerste vervaldag.

Stap 5

Wat wil je nog weten over deze lening op afbetaling?

Zowel als Luminus-klant en als niet-klant kun je deze lening op afbetaling afsluiten. Dit aanbod is geldig wanneer je bij onze installateur Insaver een zonnepaneleninstallatie aankoopt.

Dit aanbod is geldig wanneer je bij ons een zonnepaneleninstallatie aankoopt. Wij zijn actief in Vlaanderen en Brussel (voor Nederlandstalige klanten).

Dat hangt af van twee zaken: welk bedrag heb je nodig voor de installatie van je zonnepanelen en over hoeveel maanden (min. 12 en max. 72) wil je dit bedrag terugbetalen? Simuleer hier je maandelijkse afbetaling.

Voor een offerte voor jouw situatie neem je vrijblijvend contact op met een expert van Insaver.

Dan is het jammer genoeg niet meer mogelijk om deze lening op afbetaling tegen 1,5% interest aan te vragen. Indien je nog niet hebt getekend, contacteer dan jouw adviseur om te bespreken wat er mogelijk is.  

Europark 1008
3530 Houthalen-Helchteren

[email protected]
011 81 20 88

www.insaver.be

Scroll naar boven