Insaver maakt het Sundae Huis future-proof!

insaver-sundae-huis-zonnepanelen-thuisbatterij

In seizoen 3.0 trekt Sundae naar Roeselare waar ze de prachtige art deco woning van Eline en haar gezin onder handen nemen. In dit nieuwe seizoen ligt de focus op duurzaam wonen en wie beter dan energie-expert Insaver om gericht advies te geven?

Salesmanager Kevin Van Gasse nodigde Sundae uit voor een werfbezoek waar hij demonstreerde hoe onze nieuwste generatie high-peformance zonnepanelen je energiefactuur drastisch doen dalen én een mooie eerste stap zijn richting een energieneutrale toekomst. Omdat de familie natuurlijk graag het maximale uit haar zonnepanelen wilt halen, raadde hij daarnaast ook aan om een thuisbatterij te installeren. 

Met behulp van onze simulator berekenden ze in slechts enkele kliks de grootte van de investering en de terugverdientijd. De troeven van Insaver volgens Sundae? Het stijlvolle design van onze zonnepanelen, de 25 jaar garantie en de betrouwbare plaatsing door onze eigen installateurs. Nieuwsgierig naar het resultaat? Hou onze blog in het oog, want in september keren we terug voor de installatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven