Kom op 13 juni naar onze gratis infoavond over zonne-energie in Lummen!

Op donderdag 13 juni organiseert Insaver een gratis infoavond over zonne-energie en energiebesparende oplossingen. Dit evenement biedt je de kans om te leren van experts en praktische tips te krijgen over hoe je zelf kunt profiteren van duurzame energie.

Wil je je energiefactuur verlagen en bijdragen aan een groenere toekomst? Het antwoord ligt in het zelf produceren, opslaan en slim beheren van energie! Tijdens onze infoavond leer je alles over diverse energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Ook zullen belangrijke begrippen zoals zelfconsumptie, slimme sturing van energie en dynamische energieprijzen uitgebreid aan bod komen.

Het programma

  • 19.00u – 19.15u: Ontvangst en introductie
  • 19.15u – 20.15u: Infosessie door Kevin Van Gasse (Sales Manager Insaver) en Bart Jorens (Energy Advisor)
  • 20.15u: Vraag- en antwoordsessie

Praktische info

  • Datum: 13 juni om 19:00 uur
  • Locatie: Kapelstraat 72, 3560 Lummen (Terreinen KWS Linkhout)
  • Duur: 1,5 uur

Schrijf je nu in!

Deze infoavond  biedt een unieke gelegenheid om van onze experts te leren en een antwoord te krijgen op al jouw vragen over zonne-energie. Kom te weten hoe je een actieve bijdrage kunt leveren aan een duurzamere toekomst terwijl je je eigen kosten verlaagt. De infoavond is tenslotte gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft om verzekerd te zijn van een plek. We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven