Onze partners

 

Onze partners

 A-merken

partner1
Door de uitgebreide ervaringen op het gebied van elektronica en technologie, is LG uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor kwaliteit in de markten voor huishoudelijk apparatuur en home entertainment. LG streeft naar perfectie voort in jongere ondernemingen zoals de energiebranche. LG heeft een volledig beheersysteem voor energie ontwikkeld, dat de productie, opslag en besturing van zonne-energie integreert.
GCL New Energy - Zonnepanelen
GCL New Energy is een nieuw energiebedrijf onder de GCL Group. Haar primaire activiteit is de opwekking van zonne-energie, met inbegrip van ontwikkeling, bouw en exploitatie. GCL New Energy richt zich op zowel gecentraliseerde als gedistribueerde PV-energiecentrales om de samenleving te voorzien van duurzame groene energie die schoon, veilig en efficiënt is.
longi

LONGi Solar is een wereldleider in de productie van zeer efficiënte monokristalline zonnecellen en -modules. LONGi Solar richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld. LONGi Solar engageert zich om de beste LCOE (levelized cost of electricity) -oplossingen te bieden en de wereldwijde toepassing van monokristallijne technologie te bevorderen.

SolarEdge - Zonnepanelen
SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. SolarEdge bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking voor een beter rendement.
SMA - Zonnepanelen
Als wereldwijde marktleider voor PV-omvormers zet SMA vandaag de standaard voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.000 SMA medewerkers in 20 landen wijden zich aan deze taak. De innovatieve oplossingen voor alle PV-toepassingen maken klanten over de hele wereld meer onafhankelijk in hun energievoorziening.
GoodWe - Zonnepanelen
GoodWe is een toonaangevende en strategisch opererende organisatie die zich richt op onderzoek en productie van fotovoltaïsche omvormers en oplossingen voor energieopslag. De omvormers van GoodWe vormen een populaire keuze voor op daken van woningen, voor commerciële systemen en voor systemen voor energieopslag.
Unilin - Isolatie
UNILIN werd in de jaren ’60 opgericht door een veertigtal vlasboeren. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldspeler in de voedindustrie, vooral gekend van Quick-Step vloeren. UNILIN is veel meer dan alleen Quick-Step en produceert ook onder andere dakelementen, isolatieplaten en meubelpanelen.
Knauf Insulation - Isolatie

De missie van Knauf Insulation is om de traditionele manier van denken uit te dagen. En innovatieve isolatieoplossingen te ontwikkelen die de manier waarop we leven en bouwen in de toekomst veranderen. Met zorg voor de mensen die het maken, die het gebruiken en de wereld waar we allemaal afhankelijk van zijn.

Firestone - Isolatie
Dankzij de behaalde successen en de innovatie op het vlak van rubbertechnologie van Bridgestone/Firestone, is Firestone Building Products vandaag uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.
Wienerberger - Isolatie
Wienerberger is uitgegroeid tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. De groep is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203 fabrieken circa 14.000 werknemers te werk.
Skylux - Dakwerken
We staan er elke dag van versteld hoezeer daglicht het verschil kan maken. Huizen, kantoren en fabrieken worden zoveel aangenamer als natuurlijk licht er rijkelijk binnenstroomt. Laat je inspireren door enkele mooie voorbeelden van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Velux - Dakwerken
Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Hun producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.
eternit
Eternit produceert toekomstgerichte en duurzame dak- en geveloplossingen in vezelcement, die je toelaten comfortabel, esthetisch en met respect voor het milieu te wonen. Met meer dan een eeuw bouwervaring is Eternit een betrouwbare partner voor residentiële, utilitaire, industriële en agrarische bouwprojecten.
trespa

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.Erkenningen en certificaten

Atg - Herkenningen
Het ATG certificaat wordt toegekend op basis van een toelatingsonderzoek en een toezicht, bestaande uit een jaarlijkse audit van het zelfcontrolesysteem van het bedrijf, regelmatige steekproefmatige inspectiebezoeken aan verscheidene bouwplaatsen (ten minste 4 per tewerkgestelde ploeg) en monsternemingen op de bouwplaats voor controleproeven in een extern laboratorium.
Confederatie Bouw - Herkenningen
Alle Belgische bouwbedrijven vertegenwoordigen, verdedigen en adviseren, ongeacht hun omvang en activiteiten. Dat is de missie van de Confederatie Bouw.
Ik renoveer - Herkenningen
Als je renoveert, doe het dan meteen goed en BENOveer met de B van Beter. Met hogere energetische ambities, goed gepland en goed geadviseerd. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt, je bespaart flink op je energierekening en je geniet van tal van BENOvatiepremies.
Rescert - Herkenningen

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest een het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. De beoogde technologieën omvatten de volgende kleinschalige/residentiële energiesystemen: verwarmingsketels op biomassa; fotovoltaïsche en thermische systemen op zonne-energie; ondiepe geothermische systemen; warmtepompen.

TRENDS_GAZELLEN_2019_PANT

18 jaar lang selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.Bouwpartners

blavier
Woningen Blavier werd opgericht in 1994. De firma kende een mooi commercieel succes, gestoeld op zeer aantrekkelijke prijzen. Vandaag wordt de firma erkend als een van de beste in het land: hoge kwaliteit, goede prijs-kwaliteitsverhouding en uitstekende klantenservice.
Evillas - Bouwpartners
Een huis of appartement bouwen of kopen doe je niet elke dag. Voor zo’n belangrijke investering zoek je best een betrouwbare partner. evillas heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden. evillas begeleidt je van A tot Z en garandeert je dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken.
Groep Huyzentrut - Bouwpartners
Groep Huyzentruyt maakt wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Hun ervaring en kennis staat in dienst van stijl, smaak en budget van elke klant. De groep heeft al 100 jaar bouwervaring en is actief in meer dan 80 gementen.
Woningen Compere - Bouwpartners

Woningen Compère is een algemene bouwonderneming die traditioneel energiezuinige woningen bouwt. Woningen Compère bouwt niet alleen eenvoudige woningen, maar streeft ernaar om gebouwen te bouwen die in de loop van de tijd goed kunnen verouderen.

APOK - Bouwpartners

APOK is met 29 filialen marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwen zij aan een ijzersterke reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen.

cpe
CPE is een groothandel in dak- en gevelmaterialen gevestigd te Genk, Maelle, Pelt, Schoten, Sint-Niklaas en Herstal. Hun uitgebreid gamma bevat o.a. producten van AG. Plastics, BossCover, Eternit, Firestone, Isotec, Joriside, Koramic, Moeding, Recticel, Roval, Soprema, Trespa, Velux, VM Zinc, …