Onze A-merken en partners

 Samenwerking staat bij Insaver centraal.
Ontdek hieronder meer info over de merken die we aanbieden en onze bouwpartners.

Wil u ook deel uitmaken van ons netwerk?

Onze A-merken en partners

Samenwerking staat bij Insaver centraal.
Ontdek hieronder meer info over de merken die we aanbieden en onze bouwpartners.

Wil u ook deel uitmaken van ons netwerk?
 Zonne-energie

partner1
Door de uitgebreide ervaringen op het gebied van elektronica en technologie, is LG uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor kwaliteit in de markten voor huishoudelijk apparatuur en home entertainment. LG streeft naar perfectie voort in jongere ondernemingen zoals de energiebranche. LG heeft een volledig beheersysteem voor energie ontwikkeld, dat de productie, opslag en besturing van zonne-energie integreert.
Hyundai_logo_2

Hyundai Energy Solutions maakt deel uit de Hyundai Heavy Industries Group, een Fortune 500-bedrijf en een van de meest vertrouwde namen in de sector zware industrie. De Groep werd in 1972 opgericht en is wereldleider en innovator op het gebied van duurzame energie. Als een kernbedrijf van HHI op het gebied van energie levert Hyundai Energy Solutions hoogwaardige PV-producten aan meer dan 3.000 klanten wereldwijd.

AU_Optronics_Logo

AU Optronics (AUO) is een innovatieve leverancier van totaaloplossingen met een toewijding aan het creëren van duurzame waarde voor zijn wereldwijde klanten en onderscheidt zich door bedrijfsduurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu. AUO werd door Bloomberg New Energy Finance beoordeeld als een tier-one PV-module maker en door het marktonderzoeksbureau EuPD Research als Top Brand PV in de modulecategorie.

HuaweiLogo

Met een gevestigde aanwezigheid in markten voor zonne-energie over de hele wereld biedt Huawei een nieuwe generatie reeksomvormers met slimme beheertechnologie voor een volledig gedigitaliseerde slimme PV-oplossing: FusionSolar®. FusionSolar® is slim, veilig en betrouwbaar, en levert constant hoge opbrengsten en ROI. Huawei is gerangschikt als nr. 1 in de wereld voor wereldwijde verzending van omvormers van 2015 tot 2018.

SolarEdge - Zonnepanelen

In 2006 bedacht SolarEdge een revolutionaire manier om energie te produceren en beheren in PV-systemen. Vandaag is Solar-Edge wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ‘that power our lives’ en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.

 

SMA - Zonnepanelen
Als wereldwijde marktleider voor PV-omvormers zet SMA vandaag de standaard voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.000 SMA medewerkers in 20 landen wijden zich aan deze taak. De innovatieve oplossingen voor alle PV-toepassingen maken klanten over de hele wereld meer onafhankelijk in hun energievoorziening.
GCL New Energy - Zonnepanelen
GCL New Energy is een nieuw energiebedrijf onder de GCL Group. Haar primaire activiteit is de opwekking van zonne-energie, met inbegrip van ontwikkeling, bouw en exploitatie. GCL New Energy richt zich op zowel gecentraliseerde als gedistribueerde PV-energiecentrales om de samenleving te voorzien van duurzame groene energie die schoon, veilig en efficiënt is.
trina-solar

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen levert Trina Solar PV-producten, applicaties en diensten ter bevordering van een wereldwijde duurzame ontwikkeling. Door voortdurende innovatie blijft het bedrijf de PV-industrie vooruit helpen door een grotere netpariteit van PV-vermogen te creëren en hernieuwbare energie populair te maken.

astronergy

Astronergy / Chint Solar is een gespecialiseerde dochteronderneming van de CHINT-groep en houdt zich bezig met de ontwikkeling van PV-centrales en de productie van PV-modules. In China is Astronergy momenteel een van de grootste binnenlandse PV-elektriciteitsproductiebedrijven met 4000 MWP PV-centrales en een productiecapaciteit van 4000 MWP-module.

Alpha ESS

AlphaESS werd in 2012 opgericht en is gespecialiseerd in geavanceerde batterijopslagproducten en intelligente oplossingen voor energiebeheer voor particuliere en commerciële klanten. Met jarenlange ervaring helpt het AlphaESS-team gezinnen en bedrijven hun elektriciteitskosten te verlagen en energieonafhankelijkheid te bereiken door hun eigen energieopwekking, opslag en optimalisatie.Dakisolatie en dakwerken

Unilin - Isolatie
UNILIN werd in de jaren ’60 opgericht door een veertigtal vlasboeren. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldspeler in de voedindustrie, vooral gekend van Quick-Step vloeren. UNILIN is veel meer dan alleen Quick-Step en produceert ook onder andere dakelementen, isolatieplaten en meubelpanelen.
Knauf Insulation - Isolatie

De missie van Knauf Insulation is om de traditionele manier van denken uit te dagen. En innovatieve isolatieoplossingen te ontwikkelen die de manier waarop we leven en bouwen in de toekomst veranderen. Met zorg voor de mensen die het maken, die het gebruiken en de wereld waar we allemaal afhankelijk van zijn.

Recticel_Logo

Recticel is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige oplossingen levert voor zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen. Recticel beschikt over drie ultramoderne productievestigingen in Europa en zet in op nieuwe en doeltreffende isolatieoplossingen die het resultaat zijn van zijn ervaring, expertise en passie voor polyurethaan.

Wienerberger - Isolatie
Wienerberger is uitgegroeid tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. De groep is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203 fabrieken circa 14.000 werknemers te werk.
Firestone - Isolatie
Dankzij de behaalde successen en de innovatie op het vlak van rubbertechnologie van Bridgestone/Firestone, is Firestone Building Products vandaag uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.
trespa

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

eternit
Eternit produceert toekomstgerichte en duurzame dak- en geveloplossingen in vezelcement, die je toelaten comfortabel, esthetisch en met respect voor het milieu te wonen. Met meer dan een eeuw bouwervaring is Eternit een betrouwbare partner voor residentiële, utilitaire, industriële en agrarische bouwprojecten.
Skylux - Dakwerken
We staan er elke dag van versteld hoezeer daglicht het verschil kan maken. Huizen, kantoren en fabrieken worden zoveel aangenamer als natuurlijk licht er rijkelijk binnenstroomt. Laat je inspireren door enkele mooie voorbeelden van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Velux - Dakwerken
Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Hun producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.Bouwpartners

blavier
Woningen Blavier werd opgericht in 1994. De firma kende een mooi commercieel succes, gestoeld op zeer aantrekkelijke prijzen. Vandaag wordt de firma erkend als een van de beste in het land: hoge kwaliteit, goede prijs-kwaliteitsverhouding en uitstekende klantenservice.
Evillas - Bouwpartners
Een huis of appartement bouwen of kopen doe je niet elke dag. Voor zo’n belangrijke investering zoek je best een betrouwbare partner. evillas heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden. evillas begeleidt je van A tot Z en garandeert je dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken.
Woningen Compere - Bouwpartners

Woningen Compère is een algemene bouwonderneming die traditioneel energiezuinige woningen bouwt. Woningen Compère bouwt niet alleen eenvoudige woningen, maar streeft ernaar om gebouwen te bouwen die in de loop van de tijd goed kunnen verouderen.

Groep Huyzentrut - Bouwpartners
Groep Huyzentruyt maakt wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Hun ervaring en kennis staat in dienst van stijl, smaak en budget van elke klant. De groep heeft al 100 jaar bouwervaring en is actief in meer dan 80 gementen.
Scroll naar top


De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor Insaver-Luminus een absolute prioriteit.
We nemen het risico van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) dan ook zeer serieus.

Daarom hebben we, volgend op de laatste richtlijnen van de overheid, beslist om tijdelijk al onze activiteiten op te schorten.
Hebt u dringende vragen betreffende onze diensten kan u ons bereiken via info@insaver.be 

Bedankt voor uw begrip in deze moeilijke omstandigheden.

Insaver-Luminus