Referenties van Insaver

Referenties van Insaver

Familie Van de Put
Hoeilaart
Lees verder
"Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor de goede samenwerking, mijn zonnepanelen zijn al geplaatst en werken perfect en dit na nog geen 2 maand na de offerte. Ze zijn geplaatst geweest op 22 juli en jullie ploeg en elektricien heeft tot 19u30 voort gewerkt tot ze werkten en mijn teller achteruit begon te gaan TOP!!! nee jullie zijn een "TOP TEAM"!!! Wees maar gerust dat ik reclame zal maken voor jullie!!! Nogmaals dikke proficiat aan de hele ploeg en verkoper."
Familie Meysmans
Meise
Lees verder
De panelen en de omvormer zijn heel professioneel geplaatst en afgewerkt. De ploeg van Nabi, Pablo en collega elektricien hebben uitstekend werk gedaan. Wij zijn heel tevreden, nogmaals bedankt.
Familie Baeyens
Hoeilaart
Lees verder
Op basis van een degelijk advies op maat zijn wij, na vergelijking van een vijftal offertes, in zee gegaan met Insaver. De prijs lag rond het gemiddelde van de offertes maar we hebben de indruk er meer voor in de plaats gekregen te hebben dan bij de andere. Dus een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De installatie werd vrij snel en goed geïnstalleerd en proper afgewerkt. Zowel op het dak als binnen voor de omvormer en de elektriciteitskast. Geen haastwerk dus en oog voor detail.
Familie Peeters
Averbode
Lees verder
Ik wil je bij deze uitdrukkelijk bedanken voor je professionele en eerlijke aanpak. Geen overdrijven bij de terugverdientijd, eerlijke cijfers en een duidelijke uitleg waarom. Een groot verschil in vergelijking met andere firma's.
Familie Delvauw
Zeebrugge
Lees verder
Vandaag werd door uw firma bij mij dakisolatie geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de werken en wil jullie proficiat wensen met uw personeel. De jongens waren zeer beleefd en vriendelijk en kwamen voor alles toestemming vragen.
Familie Beirnaert
Kortenaken
Lees verder
Zeer goede technische service , vriendelijke en propere installatie!
Familie Duquet
Hoevenen
Lees verder
Prachtige service, correcte offerte en prima vakpersoneel voor de plaatsing. Professioneel team!
Familie Van Vossel
St-Niklaas
Lees verder
Over de hele lijn van het plaatsingsproces van zonnepanelen door Insaver, houden wij een verrassend goede ervaring over.
Previous
Next
Scroll naar top