Referenties van Insaver

Referenties van Insaver

Familie Horemans
Wilrijk
Lees verder
Heden morgen zijn uw mensen de zonnepanelen komen plaatsen. Het is allemaal tip top netjes verlopen en afgewerkt volgens de regels van de kunst. Wij zijn heel tevreden, een overbuur is al komen kijken en zal u ook contacteren voor een offerte. Verder wens ik u nog veel klanditie en misschien tot later voor mijn zoon of dochter dan.
Familie Wils
Blanden
Lees verder
Ik ben van uw techniekers uitermate tevreden, zij hebben de installatie op professionele wijze geplaatst, afgewerkt en in dienst gesteld. Na de werken hebben zij alles keurig opgeruimd. Tijdens het installeren hebben zij mij ook nuttig informatie gegeven en ook van verbeteringen, wat ik ten zeerste op prijs stel. Ik ben zelf 42 jaar technieker geweest en ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn om een klant tevreden te stellen. Uw techniekers verdienen echt een pluim.
Familie Pauwels
Wetteren
Lees verder
Insaver: gewoon de beste. Men doet wat men zegt. De werken worden naar behoren uitgevoerd door personeel met kennis van zaken. Naderhand komen er "GEEN verassingen" boven water. De prijzen zijn zeer concurentieel. Proficiat, doe zo verder.
Familie Peeters
Meerhout
Lees verder
Zeer vriendelijke en bekwame technische mensen die de installatie hebben uitgevoerd. (zowel van de zonnepanelen zelf, als de omvormer). Vertegenwoordiger kwam zeer meedenkend over en totaal niet pusherig. Ook de binnendienst hield ons goed op de hoogte ivm de corona-situatie, wat absoluut niet evident was. De handleiding voor aangifte bij Fluvius was de kers op de taart. Topservice!
Familie Welkenhuysen
Zonhoven
Lees verder
Kwaliteitsvolle installatie, goed geplaatst, mooi afgewerkt, goede zekering van de installatie. Afspraken werden steeds correct nagekomen; ook nadien steeds bereikbaar voor vragen. Top!
Familie De Maesschalck
Terhagen
Lees verder
Fantastische service, Goede kwaliteit, Super plaatsing, Zeker een aanrader!
Familie Sneyders
Landen
Lees verder
De zonnepanelen zijn geinstalleerd door een jong maar ervaren team De plaatsing en afwerking van de panelen en bedrading waren zoals gevraagd De werkzone werd proper achtergelaten zowel binnen als buiten Echt een topteam. Zou Insaver zeker aanraden bij de vrienden
Familie Deneef
Schepdaal
Lees verder
Geïnteresseerd in zonnepanelen, wil je waar voor je geld, één adres Insaver. Insaver staat garant voor een degelijk product aan zeer concurrentiële prijs en wordt bovendien geplaatst door ervaren technici.
Familie Cumps
Ham
Lees verder
Bekwame firma vriendelijke mensen zowel op het bureau als vertegenwoordigers en de werkmannen. De mannen kennen hun job en weten waar ze mee bezig zijn, leveren proper werk af. De vertegenwoordigers en ploegbazen staan je dadelijk te woord bij problemen.
Familie Van de Put
Hoeilaart
Lees verder
Langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor de goede samenwerking, mijn zonnepanelen zijn al geplaatst en werken perfect en dit na nog geen 2 maand na de offerte. Ze zijn geplaatst geweest op 22 juli en jullie ploeg en elektricien heeft tot 19u30 voort gewerkt tot ze werkten en mijn teller achteruit begon te gaan TOP!!! nee jullie zijn een "TOP TEAM"!!! Wees maar gerust dat ik reclame zal maken voor jullie!!! Nogmaals dikke proficiat aan de hele ploeg en verkoper.
Familie Baeyens
Hoeilaart
Lees verder
Op basis van een degelijk advies op maat zijn wij, na vergelijking van een vijftal offertes, in zee gegaan met Insaver. De prijs lag rond het gemiddelde van de offertes maar we hebben de indruk er meer voor in de plaats gekregen te hebben dan bij de andere. Dus een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De installatie werd vrij snel en goed geïnstalleerd en proper afgewerkt. Zowel op het dak als binnen voor de omvormer en de elektriciteitskast. Geen haastwerk dus en oog voor detail.
Familie Peeters
Averbode
Lees verder
Ik wil je bij deze uitdrukkelijk bedanken voor je professionele en eerlijke aanpak. Geen overdrijven bij de terugverdientijd, eerlijke cijfers en een duidelijke uitleg waarom. Een groot verschil in vergelijking met andere firma's.
Familie Delvauw
Zeebrugge
Lees verder
Vandaag werd door uw firma bij mij dakisolatie geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de werken en wil jullie proficiat wensen met uw personeel. De jongens waren zeer beleefd en vriendelijk en kwamen voor alles toestemming vragen.
Familie Duquet
Hoevenen
Lees verder
Prachtige service, correcte offerte en prima vakpersoneel voor de plaatsing. Professioneel team!
Familie Van Vossel
St-Niklaas
Lees verder
Over de hele lijn van het plaatsingsproces van zonnepanelen door Insaver, houden wij een verrassend goede ervaring over.
Previous
Next
Scroll naar top