Isolatie

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen plaatsen is nog altijd de beste manier om de stijgende elektriciteitsprijzen tegen te gaan. Dankzij de hoge opbrengst van de panelen moet u zich geen zorgen maken om uw factuur. U geniet alleen nog van comfort in huis.MAAK EEN AFSPRAAK
solor process image

Zonnepanelen installatie

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, het montagesysteem en de bekabeling die op het dak worden gemonteerd. Het aantal panelen hangt af van het piekvermogen dat er nodig is en het piekvermogen van de panelen zelf. In de woning wordt er een omvormer geplaatst die de opgewekte stroom (gelijkstroom DC) omzet in bruikbare stroom (wisselstroom AC). De omvormer komt best altijd zo dicht mogelijk tegen de zekeringenkast te hangen.

Advanages image

Voordelen van zonnepanelen

  • Duurzame investering
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Kostenbesparend
  • 20% hoger rendement dan een spaarrekening
  • Milieuvriendelijk

BEREKEN DE PRIJS

Uw zonnepanelen in 9 stappen

Bent u op zoek naar de juiste zonnepanelen? Bekijk onze 9 stappen voor zonnepanelen. U kan altijd een afspraak maken met onze specialisten voor advies maat. Wij komen ter plaatse uw wensen en de mogelijke oplossingen komt bespreken. Ontdek met onze stappenplan hoe wij te werk gaan.

BEKIJK DE STAPPENPLAN

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Bent u op zoek naar de juiste zonnepanelen? U kan bij ons meteen de prijs berekenen. Wenst u meteen een afspraak met een van onze adviseurs? Vul uw gegevens in en wij contacteren u zelf!

CONTACTEER ONS