Isolatie

ZONNEPANELEN

Uw eigen zonnepanelen-installatie is vandaag de dag één van de beste investeringen die u kunt doen. De eenmalige investeringskost is eigenlijk een voorschot op wat u maandelijks kwijt bent aan uw elektriciteitsfactuur. Vanaf dag 1 verhoogt u uw koopkracht door de onmiddellijke maandelijkse besparing die u doet. Eens uw installatie terugverdient is, is het genieten van de pure winst die uw zonnepanelen u opleveren.MAAK EEN AFSPRAAK

solor process image

Zonnepanelen installatie

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, het montagesysteem en de bekabeling die op het dak worden gemonteerd. Het aantal panelen hangt af van het piekvermogen dat er nodig is en het piekvermogen van de panelen zelf. de woning wordt er een omvormer geplaatst die de opgewekte stroom (gelijkstroom DC) omzet in bruikbare stroom (wisselstroom AC). De omvormer komt best altijd zo dicht mogelijk tegen de zekeringenkast te hangen.

Advanages image

Voordelen van zonnepanelen

  • Duurzame investering
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Kostenbesparend
  • 20% hoger rendement dan een spaarrekening
  • Milieuvriendelijk

BEREKEN DE PRIJS

Zonnepanelen

Solor Panels

 

Omvormers

Solor Invertor

 

Uw zonnepanelen in 9 stappen

Bent u op zoek naar de juiste zonnepanelen? Bekijk onze 9 stappen voor zonnepanelen. U kan altijd een afspraak maken met onze specialisten voor advies op maat. Wij komen ter plaatse uw wensen en de mogelijke oplossingen komt bespreken. Ontdek met onze stappenplan hoe wij te werk gaan.

BEKIJK DE STAPPENPLAN

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Bent u op zoek naar de juiste zonnepanelen? U kan bij ons meteen de prijs berekenen. Wenst u meteen een afspraak met een van onze adviseurs? Vul uw gegevens in en wij contacteren u zelf!

CONTACTEER ONS