Insaver doneert 1000 euro aan Natuurpunt Limburg

Insaver heeft de krachten gebundeld met haar LinkedIn-community om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de natuur. Via een unieke campagne waarbij Insaver voor elke nieuwe LinkedIn-volger €5 doneerde, werd €1000 ingezameld voor Natuurpunt, de grootste Vlaamse vereniging voor natuurbehoud.

De donatie zal door Natuurpunt Limburg gebruikt worden om de lokale biodiversiteit te beschermen en te herstellen. Het bedrag is een tastbaar bewijs van de positieve impact die bedrijven en individuen samen kunnen hebben op onze leefomgeving en natuur.

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die de kwetsbare en bedreigde natuur beschermt en herstelt”, aldus Maïté Couvreur, coördinator van Natuurpunt Limburg. “Het is belangrijk dat we in onze doelstellingen gesteund worden door bedrijven. Met dit bedrag kunnen we niet alleen lokale natuurprojecten steunen; het is ook een positieve oproep tot meer samenwerking.”

De overhandiging van de cheque aan Natuurpunt Limburg vond op 26/4/2024 plaats, in het herenhuis van Natuurpunt Limburg op domein Kiewit. Dit moment markeert niet alleen de afsluiting van een succesvolle campagne, maar biedt tevens een podium om de voortdurende toewijding aan milieubehoud te onderstrepen.

We zijn ongelooflijk trots op de resultaten van deze campagne en dankbaar voor de enthousiaste deelname van onze volgers”, zegt Jean-Philippe Janssens, General Manager van Insaver. “Dit initiatief weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en ons geloof in de kracht van gemeenschappelijke inspanningen voor het behoud van onze prachtige planeet.”

Maïté Couvreur: “We zijn Insaver enorm dankbaar om onze organisatie en de Limburgse natuur een warm hart toe te dragen. Het gedoneerde bedrag is een financieel ruggensteuntje. Maar belangrijker, met campagnes zoals deze verhoogt Insaver, ook het milieubewustzijn en de aandacht voor de natuur. Dat bewustzijn is in deze tijden absoluut nodig en leidt ook tot meer milieuvriendelijke keuzes in het dagelijks leven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven